(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Nákyp šup,šup
Potřebné ingredience
1 větší květák
6 vejec
5 lžíce másla
20 dkg sýru Eidam
strouhanka
sůl
tuk na vymaštění
Postup přípravy
Květák povaříme v páře do poloměkka. Vyndáme, posolíme a nakrájíme na malé kousky.
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Bílky ušleháme dodotuha. Žloutky ušleháme s máslem a solí do pěny. Přidáme květák, asi 7 lžic strouhanky a sýr nastrouhaný nahrubo. Pak zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a rozetřeme do vymaštěného a strouhanku vysypaného pekáčku. Upečeme v troubě dozlatova
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Bílky ušleháme dodotuha. Žloutky ušleháme s máslem a solí do pěny. Přidáme květák, asi 7 lžic strouhanky a sýr nastrouhaný nahrubo. Pak zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a rozetřeme do vymaštěného a strouhanku vysypaného pekáčku. Upečeme v troubě dozlatova
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
25. 11. 2009, 12:53